referenssejä

Kiitos asiakkaillemme, että olemme saaneet olla mukana monissa kiinnostavissa projekteissa.

sanottua

Janne Säkkinen, Carlsberg Excellence Manager

”Kiitos hyvästä yhteistyöstä. Poimitte hyvin ajatukseni ja visioni tähän kokonaisuuteen. Varmasti tulen myös jatkossa käyttämään teidän huippuammattilaisten apua tämäntyyppisessä työssä.”

Hassan Raad, tuotepäällikkö, Saint-Gobain Finland

”Luotamme siihen, että Ilove Creative auttaa meitä saamaan aikaan hyviä tuloksia asiakkaillemme. Mikä tekee Ilove:sta arvokkaan meille, on mm. intuitiivinen suunnittelu ja se, että he tuntevat brändimme ja brändiohjeemme hyvin ja toimittavat aina laadukasta lopputulosta. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö, suunnittelu ja toteutus. Highly recommend!”

Minna-Mari Kujala, markkinointiviestintäpäällikkö, Saint-Gobain Finland / Weber

”Yhteistyö Iloven kanssa on sujunut aina helposti ja mutkattomasti. Todella mukavaa porukkaa, todella hyvää jälkeä. Teihin voi aina luottaa. Iso kiitos teille!”

Sandra Patola, Marketing Manager, CGI Financial Services

”Minulla oli hyvin kiire löytää sopiva toimisto, joka auttaisi visualisoimaan tutkimusraporttimme, joka piti saada päätökseen hyvin nopealla aikataululla. Selasin ja kävin läpi monta eri tekijää ja toimistoa, mutta jotenkin Ilove pisti silmään ja otinkin heihin yhteyttä. Jo ensikättelyssä tuntui siltä, että Leena ymmärsi, mistä on kyse ja minkälaisissa raameissa globaalin yrityksen kanssa tulisi toimia ilman, että työstä tulisi kuitenkaan yllätyksetön. Lopputulos oli aivan mahtava! Suosittelen lämpimästi Ilove Creativea oikeastaan kaikille, jotka kaipaavat apua tai näkemyksiä visuaalisuuden suhteen!”

Sari Kuvaja, vastuullisuuspalvelujen johtaja, Third Rock

”Olen tehnyt yhteistyötä Ilove Creativen kanssa jo lähes kymmenen vuotta. Arvostan Ilove Creativessa luovuuden ja rautaisen ammattitaidon lisäksi heidän joustavuuttaan, kärsivällisyyttään ja asiakaslähtöistä palveluasennettaan.”

Miia Silvasti, operatiivinen johtaja, Manna & Co

”Kun raporttia alettiin suunnitella, Mannalla ei vielä ollut kovin pitkälle mietittyä visuaalista ilmettä, mutta Ilove Creative tavoitti hyvin Mannan idean. Kaiken kaikkiaan hieno paketti, ja olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.”